Flytthjälp Östermalm

Låter dig flytta ditt hem, kontor enkelt, prisvärt och snabbt!

UTHYR OCH KÖP SÖKTJÄNSTER FÖR PROFESSIONELLA SOM FLYTTAR TILL ÖSTERMALM

Oavsett om du bor i Orrmalm, Gamla Stan, Södermalm, Djurgårde, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen... så kan vi hjälpa dig. Flytt Stockholm flyttfirma kan ge dig konkurrenskraftiga priser, hämtning och leverans samma dag med mera.

Flytt Stockholm erbjuder en rad tjänster för din flytt Östermalm:

stockholm flytfirma

Våra flyttare har i genomsnitt 9 års erfarenhet av flytt Östermalm. Vi förstår hur viktig din flytt är och vårt löfte är att behandla din fastighet som om den vore vår egen.

Magasinering stockholm

Vi tar bort besväret med att förvara dina föremål. Vi använder flyttbara, högkvalitativa massivträcontainrar, som vi transporterar direkt till vårt moderna, toppmoderna lager i Stockholm Östermalm.

Städ Stockholm

Med Flytt Stockholm som ditt städföretag kan du också känna dig trygg med att du får samma kvalitet på städningen varje gång. När du börjar får du ett mopphandtag med trasor och städdukar – för att ge dig en så lyckad rengöring som möjligt.

Välj oss bästa Östermalm flyttfirma för att få flytthjälp utan stress

Om du har ett stort steg framför dig, är det i ditt bästa intresse att hitta starka, hjälpande händer för att hantera de tunga lyften. När du litar på en professionell flytttjänst behöver du inte stressa med att hämta lådor som väger mer än du gör. Flytt Stockholm tillhandahåller bostads- och kommersiella flytttjänster samt arbetskraftstjänster i Orrmalm, Gamla Stan, Södermalm, Djurgårde, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen med omnejd. Oavsett om du behöver våra flytttjänster för en större bostadsflytt eller bara behöver extra arbetskraft kan du lita på oss för jobbet. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert på bostads Flytthjälp Östermalm, med omnejd. Varför inte överlåta det hårda arbetet till oss? Möt oss helt enkelt vid dörren och gå sedan ut på stan för dagen. Vi tar hand om allt, inklusive:

  • Tillhandahållande av lådor, kuddar och annat förpackningsmaterial
  • Slå in speciella föremål åt dig för att säkerställa att de är säkra
  • Packa hela ditt hushåll, leverera det och packa upp det
  • Ger dig att organisera tips, checklistor och utföra ett sista svep efter glömda föremål
  • Lastning och lossning i en viss ordning enligt dina önskemål
  • Tillhandahåller säker, klimatkontrollerad förvaring för föremål som inte längre behövs

Helt försäkrad leverantör av flytthjälp Östermalm

Vi stoltserar med en modern, välskött och regelbundet servad flotta av flyttbilar från Transit och Luton för att ta emot dina föremål och transportera dem säkert till din nya plats. Båda fordonsalternativen är utrustade med bakgavellyftar för en säker och effektiv lastningsprocess. Kontrollera måtten på våra flyttfordon för att uppskatta hur mycket de får plats.

Möbelmontering/demontering finns på begäran

Vår omsorg om kundens behov i kombination med vår enkla bokningsprocess gör oss till en högpresterande leverantör av flytttjänster. De Fantastiska flyttarna är omfattande utbildade och varje enskild anställd har en allmän ansvarsförsäkring. De är också skickliga i komplexa jobb som pianoflyttningar.

Kombinera och spara från vår garanterade slutstädning

Vi erbjuder hem- och företagsflytt från Stockholm till var som helst i Sverige. Om du ska flytta utomlands, tveka inte att fråga efter mer information om de internationella flytttjänsterna vi erbjuder. Din flytt till den nya destinationen kommer att hanteras professionellt och med stor omsorg.

Håll dina tillhörigheter säkra med våra säkra förvaringstjänster

1. Gå igenom vår bekväma bokningsprocess och dela vad du behöver
2. Boka en plats för en expert flyttservice skräddarsydd för att passa dina behov
3. Luta dig tillbaka och njut medan flyttarna säkert transporterar dina tillhörigheter

Vanliga frågor

Vart flyttar du?

Vi erbjuder hjälp med din flytt och andra fastighetsbehov på följande huvudorter i Stockholm: Norrmalm, Gamla Stan, Södermalm, Djurgårde, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen…

Hur lång tid tar en flytt?

Vi flyttar alltid samma dag. En flytt tar cirka 4-6 timmar från start till mål beroende på storleken på ditt bohag, trafik och tillgänglighet.

Vad ska jag tänka på vid en flytt?

Det är mycket att tänka på innan du flyttar så en checklista kan vara bra att följa för att inte missa det viktigaste. Använd gärna listan överst på denna sida. God planering är ett måste för att flytten ska bli så smidig som möjligt, men se också till att avsätta tillräckligt med tid – det tar ofta längre tid än man tror.

Var gör jag en flyttanmälan?

Du anmäler en flytt till Skatteverket. Anmäl din flytt så snart du vet vilket datum du ska flytta, annars är det minst fem arbetsdagar innan flytten och senast en vecka efter att du har flyttat.

Hur mycket kostar det att låta en flyttfirma flytta dig?

Du brukar betala en flyttfirma per timme och normalt ligger detta timpris på mellan 350-550 kr/timme i timkostnad för "flyttgubbe" och bil. I de flesta fall blir priset per flyttar något billigare när du anställer fler från samma flyttfirma . Men vi kan lova marknadens lägsta pris!

Hur tar jag del av mitt flytterbjudande?

Du vill sätta tydliga riktlinjer i flyttpaketet när du förhandlar om flyttkostnader. Se till att du använder ett enkelt språk så att inget är tvetydigt. Ditt företag kan till exempel stå för kostnaden för 2 veckors tillfälligt boende.

Var förtrogen med att välja bästa flytthjälp på Östermalm Stockholm

Med miljontals flyttningar varje år i Sverige är det ett mindre mirakel att de flesta av dem går smidigt, utan några som helst problem. Att anställa kvalitetsflytt är naturligtvis ett måste. Men även med så många smidiga rörelser förekommer bedrägerier eller fula metoder. Det ligger i ditt intresse att få information om varje steg i processen. Här är 11 sätt att anställa rätt team för din flytt: Flytta lager En välrenommerad flyttfirma kommer att inventera alla dina tillhörigheter och avgöra omfattningen och vikten av din flytt antingen personligen eller genom en virtuell undersökning.

Uppskattaren bör vara noggrann och kontrollera alla dina förvaringsplatser som skåp, lådor, garage och bokhyllor. En stor del av transportörens pris baseras på vikten av dina saker och det utrymme dina varor tar upp i lastbilen. Se till att du förstår denna uppskattning och att den är så korrekt som möjligt. Få en grundlig genomgång En estimerare som utför en snabb genomgång utan att notera vad du planerar att flytta kommer att vara utanför märket. En bra estimerare kommer att ställa frågor om vad du planerar att ta från ditt nuvarande hus till ditt nästa hem.

Så var säker på att du är beredd att berätta för skattaren vilka föremål du inte vill ha på lastbilen - föremålen du planerar att ge bort, donera till en välgörenhetsorganisation, sälja på en gårdsrea eller lämna kvar till de nya ägarna. Betala inte en stor deposition Ansedda flyttare kräver inte kontanter eller en stor insättning innan de flyttar. Du ska endast betala vid leverans.

Om du betalar i förskott har du ingen kontroll över när du får se dina tillhörigheter igen. När du betalar, använd ett kreditkort för att skydda dig från eventuella bedrägliga aktiviteter. Undvik flyttfirma med namnbyte Vissa företag undviker att bli bedömda av Better Business Bureau genom att göra affärer under en mängd olika namn. Se till att företaget har en lokal adress och information om licensiering och försäkring. Deras anställda bör svara i telefonen med företagets fullständiga namn. Ta reda på om det finns några andra namn som företaget "gör affärer som", samt deras statliga och federala licensnummer. Sök på nätet för att se om det finns klagomål på företaget. Få referenser på flyttare Om dina vänner och familj inte har rekommendationer, skaffa en lista över tillförlitliga flyttare från föreningar som Flytt Stockholm och statliga sammanslutningar av flyttare.

Fråga alla flyttare du pratar med om referenser.

Berätta för dem att du vill ha en lista över tre kunder från ditt område som har flyttat under de senaste tre månaderna. Ring dessa kunder och ställ direkta frågor om deras upplevelser. Undvik packningskostnader Om du packar dina ägodelar själv är flytttagaren i allmänhet inte ansvarig för skador på dem. Men om du låter din flyttfirma göra packningen kan du betala för höga priser för lådor och packmaterial, för att inte tala om tid och arbete. Om du bestämmer dig för att låta flyttarna packa, fråga om packarnas erfarenhet. De flesta packare är försiktiga, men du vill undvika chansen att få någon som slänger vad de kan i en låda och sedan förseglar den utan hänsyn till brott. Se upp för extra avgifter Bor du i ett tvåvåningshus eller ska du flytta in i ett?

Flytta till eller från en lägenhet på 10:e våningen?

Om så är fallet kommer du sannolikt att debiteras extra för att flyttarna måste gå i trappor och hissar. Har du en smal gata som inte passar en flyttbil? Räkna med en tilläggsavgift för överföring av dina tillhörigheter till en mindre lastbil för leverans. Se till att fråga din flyttar om eventuella ytterligare avgifter som kan tillkomma din situation. Undvik ett tomt flyttkontrakt Skriv aldrig på ett blankokontrakt. Få absolut allt skriftligt. Flyttarens uppskattning och eventuella extra avgifter bör anges, såväl som dina hämtnings- och leveransdatum. Läs ditt kontrakt och se till att alla dina tillhörigheter är listade. Om din bärbara dator inte är märkt på inventeringsformuläret som du signerar innan föraren åker, kan du inte förvänta dig att den ligger i lådan när han kommer.

Du kan inte ansöka om något som inte finns på inventarielistan. Acceptera inte den "garanterade" offerten Det finns tre typer av flyttkontrakt: En icke-bindande uppskattning på ditt kontrakt innebär att företaget inte kan kräva betalning mer än 10 % över den ursprungliga uppskattningen. Eventuella överskott måste betalas inom 30 dagar efter leverans. En icke-bindande att överskrida uppskattningen på ditt kontrakt säkerställer att du inte kommer att behöva betala för eventuella överskridanden av den ursprungliga uppskattningen. Uppskattningen är det högsta du kommer att behöva betala för alla tjänster som tillhandahålls. En bindande uppskattning av ditt kontrakt är tänkt att vara ett garanterat pris för flytten och alla tillägg och tjänster. Om du begär ytterligare tjänster (som uppackning) måste eventuella extra avgifter betalas inom 30 dagar efter leverans. Rapportera eventuella problem Du har nio månader på dig att anmäla eventuella problem till flyttfirman och lämna in ett försäkringskrav. Så om du öppnar lådor a

Kontakta oss om dina flyttbehov


På Flytt Stockholm är våra flyttare dedikerade till att ge den allra bästa flytttjänsten till det allra bästa priset. Vi kommer att ge dig det engagemang för excellens som vi tillför varje jobb vi tar. För att diskutera dina specifika behov med oss +46727011590.
Adress: Östermalmstorg 1
114 42 Stockholm
Oavsett om du bor på Norrmalm, Gamla Stan, Södermalm, Djurgårde, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen så kan vi hjälpa dig. Flytt Stockolm flyttfirma kan ge dig konkurrenskraftiga priser, hämtning och leverans samma dag med mera.
© 2022 - FlyttStockholm.com - Alla rättigheter förbehållna